Itinerari

Català Français Español English

ITINERARI

La ruta, de 21 kms, passa pels següents punts:

PLAÇA MAJOR DE LLANÇÀ – ERMITA DE SANT GENÍS DEL TERRER – ERMITA DE SANT SILVESTRE – MAS GUANTER-PUIG D’ESQUERS – MAS PATIRÀS – PUIG TIFELL – PUIG DE LES AIGÜES – SERRA DEL SOCARRADOR – PORT DE LLANÇÀ – PLAÇA MAJOR.

Track de la Mitja: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5816012

Descripció detallada

  1. Sortim dela PlaçaMajorde Llança a les 9 del matí tots junts (corredors i caminadors) direcció el carrer Nicolás Salmerón, girem pel carrer Dolors Falcó i passem per davant del C.A.P. Travessem la carretera i seguim per la riera direcció oest fins arribar a la planta de formigó on passem per sota el pont d’Adif (Renfe). Continuem per tot el curs de la riera tot seguint les marques del PR (groc) en direcció a l’ermita de Sant Genís del Terrer. Una vegada al Terrer, anem direcció el Coll de les Portes – Primer control- de pas
  2. Agafem sentit Sant Silvestre per la pista, fins que veiem l’ermita.  Trobem un corriol (GR 11) que ens porta, tot baixant, directe a Sant Silvestre on hi ha el Segon control – de  pas i avituallament de líquids.
  3. En aquest punt, passant el nou pont de fusta, trobem a la dreta un corriol (PR) que hem de seguir tot al costat de la riera (pot ser que trobem aigua i l’haguem de travessar amb les dificultats que ens puguem trobar en diferents ocasions). Arribem al Mas de Baix, el qual deixem a la dreta i, més endavant, la barraca dels caçadors. Passem la barrac i seguim recte 1,5 km fins el final del cami. En aquest punt agafarem un corriol que puja fort fins a arribar a Sant Martí de Vallmala on trobarem  el Tercer control – de pas i avituallament de sòlids i límits.
  4. Seguim la pista que ascendeix contínuament fins a PUIG D’ESQUER (alt. 606,3 mts), on trobem el Quart control – de pas i avituallament de líquids.
  5. Baixem fins al Mas Patiràs, seguint les marques grogues, per la forta pendent (Cinquè control – de pas).
  6. A partir d’aquest, pugem al Puig del Llop (alt. 452 mts ) i seguim direcció Puig Tifell (alt. 408 mts) on trobem el Sisè control – de pas.
  7. Seguint les marques de PR i les de l’organització, continuem direcció la Serra del Socarrador (Pic de les Aigües alt. 332 mts, Puig de l’Illa alt. 223 mts). Seguint el PR anem baixant direcció la nova depuradora on seguim la riera fins trobar la carretera. Setè control – de pas.
  8. Continuem per l’Avinguda Mestral i pel petit pont que travessa la riera on trobem un camí de sorra (camí dels horts situat al darrera del restaurantLa Vela). Seguim la carretera que ens permet tornar ala Plaça Majorde Llançà, final del recorregut. (Vuitè control i FINAL)

SENYALIZACIÓ mitjaçant cinta groga i marques blanques al terra.

CONTROLS

Control Tipus Nom Km Temps Límit
0 Sortida Pl. Major 0 Km
1 Control Pas, Líquids Coll de les Portes 4,6 Km 10:30
2 Control Pas, Líquids, Sant Silvestre 6,3 Km 11:00
3 Control Pas, Liquids i sòlid. St. Martí de Vallmala 10,7 Km 12:30
4 Control Pas, Líquids. Puig d’Esquers 12 Km 13:00
5 Control Pas, Líquids. Mas Patiras 13,6 Km 13:15
6 Control Pas, Líquid Puig Tifell 14,3 Km 13:45
7 Control Pas, Líquid Pl. Carles Sabater 19,3 Km 14:45
8 Arribada, Pl. Major 21,6 Km 15:00

(*) En cas de tramuntana la posició del control de Puig d’Esquer es pot modificar.

Deixa un comentari