II Edició Lliga de Curses de Muntanya.

La primera edició va ser el 2014, aquest any serem a la segona edició.

LA PRIMERA EDICION LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA.

Dins el projecte Run Alt Empordà se celebraran 4 proves repartides des del mes de maig dins al mes d’agost de 2014 als municipis de La Jonquera, Agullana, Maçanet de Cabrenys i Cantallops
El projecte RUN ALT EMPORDÀ és fruit d’una coincidència de voluntats tant per part del Consell Esportiu de l’Alt Empordà com per part d’una sèrie d’entitats municipals organitzadores de curses de muntanya.

El Consell Esportiu de l’Alt Empordà feia temps que estava treballant en un projecte d’atleta popular amb la voluntat d’ assolir unes premisses bàsiques:

  • Crear sinèrgies de treball que ajudin a millorar la gestió esportiva municipal i el desenvolupament de les seves activitats tant per ens públics com per entitats, però sobretot, en aquests moments de dificultat pel que fa a la gestió econòmica, optimitzar els recursos que cada municipi destina a la promoció de l’activitat física i l’esport en benefici de la població.
  • Proposar l’establiment d’un calendari esportiu comarcal intentant distribuir-lo al llarg de l’any per evitar coincidències i fer-ne difusió conjuntament.

En tot cas el Consell Esportiu de l’Alt Empordà volia exercir les funcions de coordinador de les propostes conjuntes que poguessin sortir, però mantenint sempre per sobre de tot l’autonomia de decisió sobre les activitats que s’organitzen per part dels ajuntaments o entitats municipals.

Fruit d’aquest projecte i de la bona voluntat i de les ganes de créixer per part de 4 entitats pioneres presenten RUN ALT EMPORDÀ

RUN Alt Empordà, és la primera Lliga de curses de muntanya de l’Alt Empordà, que se celebrarà en el marc incomparable de la comarca Alt Empordanesa. Engloba, de moment, 4 proves repartides des del mes de maig dins al mes d’agost de 2014 als municipis de La Jonquera, Agullana, Maçanet de Cabrenys i Cantallops. Les entitats co-organitzadores son El Centre Excursionista Jonquerenc, Blok Agullana, Senglanassos Esports de muntanya i Cantallops Acció Cultural.

LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA – Dates, seus i recorreguts

Run Alt Empordà conta de 4 proves realitzades en diferents municipis altempordanesos, englobades dintre de la Lliga de curses de Muntanya de l’Alt Empordà; passant per La Jonquera, Agullana, Maçanet i Cantallops.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s